Inschrijving op BESI 15%* geopend - Wilgenhaege

Inschrijving op BESI 15%* geopend

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Inschrijving op BESI 15%* geopend

De inschrijving op het nieuwe beleggingsproduct BESI 15%*, met als onderliggende waarde het aandeel BE Semiconductor Industries N.V. (hierna BESI), is geopend. Schrijf in voor vrijdag 9 juni 2023 15.00 uur. Er geldt een minimale inleg van 10.000 euro.

Hoe werkt BESI 15%?

U bent op zoek naar een hoog rendement maar u wilt niet te veel risico lopen. BESI 15% heeft als doel een hoge rente uit te keren op één van de vijf, jaarlijkse peildata. BESI 15% keert deze rente uit en wordt vervroegd afgelost op het moment dat op één van de vijf, jaarlijkse peildata het aandeel BESI op of boven de Startwaarde staat. U krijgt dan 100% van uw nominale inleg terug én een rente-uitkering. Die kan 15%, 30%, 45%, 60% of 75% zijn. Indien het aandeel BESI op de einddatum onder de Startwaarde noteert zijn er verschillende scenario’s. De scenario’s met concrete voorbeelden staan beschreven in de brochure. BESI 15% wordt uitgegeven door Société Générale S.A. en heeft een looptijd van maximaal vijf jaar.

Wilt u de informatie liever per e-mail toegestuurd krijgen?

BESI 15% is een autocallable beleggingsproduct.
Wilt u meer weten over de werking van dit type beleggingsproduct?

Wat maakt BESI 15%* interessant voor u?

  • Geeft kans op een aantrekkelijke rente-uitkering
  • Geeft bescherming tegen 30% koersdaling van de onderliggende waarde
  • Heeft een looptijd van minimaal één tot maximaal vijf jaar
  • Is tussentijds verhandelbaar

Wat is het risico van BESI 15%?

  • Uw visie komt niet uit dat de onderliggende waarde op of boven de Startwaarde zal staan op één van de vijf, jaarlijkse peildata
  • Koersrisico op uw gehele inleg
  • Kredietrisico op Société Générale S.A. gedurende de looptijd

* BESI 15% is een beleggingsproduct. Dit beleggingsproduct wordt aangeboden zonder advies. Wilgenhaege verleent daarom geen beleggingsadvies. Alle kenmerken en eventuele risico’s staan beschreven in de brochure en het prospectus, hieronder te downloaden.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Bekijk hier de brochure

Wilt u de brochure liever per e-mail of per post ontvangen?

Inschrijven?

U kunt inschrijven tot uiterlijk vrijdag 9 juni 2023 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. U kunt hiervoor op de button “Inschrijven” klikken; u vult uw gegevens in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Heeft u nog geen beleggingsrekening bij Wilgenhaege?

Dit beleggingsproduct wordt aangeboden zonder advies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kernmerken van het product of eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Veelgestelde vragen?

Een gestructureerd product is samengesteld uit verschillende beleggingsinstrumenten. Vaak is het een combinatie van obligaties en opties. Met de optie wordt de kans op een resultaat nagestreefd. Dit resultaat is vaak voorwaardelijk. Een voorwaarde kan bijvoorbeeld zijn dat de koers van een bepaald aandeel of de stand van een bepaalde index op of boven een bepaald niveau staat. Doordat het resultaat voorwaardelijk is kan er een relatief hoge beloning tegenover staan.

De gestructureerde producten zijn dagelijks op continue basis verhandelbaar, maar lenen zich minder voor actieve handel. U kunt, onder normale beursomstandigheden, desgewenst verkopen gedurende de looptijd. U verkoopt terug aan de uitgevende bank.

Gestructureerde producten hebben een bepaalde looptijd en specifieke kenmerken die van tevoren bekend zijn en in principe niet veranderen gedurende deze looptijd. U heeft als belegger op basis van deze kenmerken de aankoopbeslissing genomen.

Ontvang €200,- korting op de aankoopkosten

Koopt u BESI 15% en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op BESI 15%, dan ontvangt u een korting van 200,- euro op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Een nieuwe beleggingsrekening openen bij Wilgenhaege.

Voor het aankopen van de beleggingsproducten via Wilgenhaege dient er op uw naam of op naam van uw onderneming een beleggingsrekening geopend te worden bij Saxo Bank. De aanvraag van deze rekening loopt via Wilgenhaege.

Neem contact op met een van onze beleggingsspecialisten. 

Inschrijven?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Heeft u nog vragen? Stel hier uw vraag.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u alle informatie per e-mail ontvangen?

BE Semiconductor Industries N.V. (Besi) is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1995 en is een van de grootste producenten en leveranciers ter wereld van machines die zorgen voor een verbinding tussen de chip en andere componenten (die attach) en machines om de chip te beschermen (verpakking). Besi ontwerpt, ontwikkelt, produceert, verkoopt, installeert en onderhoudt de machines. Besi heeft nummer 1 en nummer 2 posities in hun belangrijkste markten en circa 32% marktaandeel (bron: presentatie Besi maart 2023). Besi is met name gericht op het meest geavanceerde technologie en daar hebben ze zelfs een marktaandeel van 72%. De meest veelbelovende technologie op het vlak van die attach is hybrid bonding. Deze technologie maakt het mogelijk om chips te stapelen met een groot aantal onderlinge verbindingen. De belangrijkste activiteiten vinden plaats in Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Maleisië en China. Besi levert de systemen o.a. aan klanten als TSMC, Samsung, Qualcomm, LG, Bosch en NXP.

Vroeger was dit een sterk cyclische industrie die meebewoog met de vernieuwingscycli in de pc-markt. Met de opkomst van onder meer 5G, kunstmatige intelligentie, cloud infrastructuur, data analytics en Internet of Things is de markt breder en stabieler geworden. Naast de trend dat de vraag naar het aantal chips toeneemt, worden de eisen aan chips ook steeds groter. Een belangrijke trend in de ontwikkeling van chips is dat ze steeds sneller, kleiner, zuiniger en efficiënter worden. De progressie in de rekenkracht van chips is decennialang gedreven door het steeds kleiner maken van de verbindingen binnen in de chips (lithografie). Het wordt technologisch steeds uitdagender om op dit vlak verdere progressie te boeken. Naar de toekomst toe lijkt de progressie steeds meer te moeten gaan komen uit het efficiënt verbinden van verschillende chips. Hierdoor is de complexiteit van de machines waarmee dit moet gebeuren exponentieel toegenomen. De innovaties op dit vlak zorgen voor een structureel hoge groei en vraag naar steeds meer geavanceerde machines.

In juni 2022 heeft Besi de financiële targets voor 2025 verhoogd naar een omzet van meer dan 1 miljard, mede als gevolg van de groeiende potentie van hybrid bonding. De guidance voor de bruto marge is gehandhaafd op 57-62%. De grote stijging van marge in de afgelopen vijf jaar (brutomarge van 57% in 2017 naar 62% in 2022), is het gevolg van verplaatsing van productie naar Azië en van een steeds sterker wordende marktpositie. De brutomarges van Besi behoort tot de beste in de sector. Besi genereert veel cash waardoor het in staat is om veel te blijven investeren in Research & Development en waar nodig kleine overnames te doen. Hiermee wordt het marktleiderschap in de niches waarop het actief is verder versterkt. Daarnaast keren ze een groot deel van de winst uit in de vorm van dividend en inkoop van eigen aandelen.

Wenst u uitgebreidere informatie over het aandeel BESI en de visie van Wilgenhaege op dit aandeel neem dan contact op met een van onze beleggingsexperts of stuur en bericht naar info@wilgenhaege.nl .

Belangrijke informatie

*BESI 15% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in dit beleggingsproduct te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van het aangeboden beleggingsproduct. De waarde van BESI 15% kan fluctueren. U dient uw beslissing om te beleggen in BESI 15% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus, het essentiële informatiedocument en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van BESI 15%. Deze documenten zijn beschikbaar op deze pagina.

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen.

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.