Werken bij Wilgenhaege - Wilgenhaege

Werken bij Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Werken bij Wilgenhaege

Schrik niet: we stellen hoge eisen aan onze nieuwe mensen. Je bent voorkomend. Onkreukbaar. Intelligent. Energiek. En je hebt een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Onze klanten vertrouwen ons een vermogen toe. Voor ons is dat meer dan geld – het weerspiegelt een leven van hard werken en is het fundament onder een onbezorgde financiële toekomst. Onze klanten zijn kritisch. Ze verwachten dat we alert zijn. Toegewijd. En degelijke resultaten boeken. Dat zorgt ervoor dat klanten lang bij ons blijven, waarbij ze op ons rekenen in goede, maar zeker ook in mindere tijden.

Het motiveert ons om elke dag opnieuw te bewijzen wat we waard zijn. Onze betrokkenheid te tonen en onze visie op beleggen en de wereld om ons heen te vertalen in mooie rendementen.

Kom je bij ons aan boord, dan krijg je veel ruimte. Dat vind je niet eng; je toont graag initiatief, hebt ideeën en wil het beste uit jezelf halen. Dat kan bij ons in een open, relaxte sfeer, waarbij je kunt leunen op de expertise van onze ervaren professionals.

We zijn direct. Open. Vriendelijk. Laten iedereen in zijn of haar waarde. Hebben teamspirit. Spreken je aan op je verantwoordelijkheden. Je beloning wordt afgestemd op je prestaties en bijdragen aan het team, in de ruimste zin van het woord. Waarbij je alle kansen krijgt om je eigen kwaliteiten te ontwikkelen.