Over Wilgenhaege - Wilgenhaege

Betrokken bij u

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Wie ons een deel van het vermogen toevertrouwt, legt de zekerheden van straks in onze handen. Daarvan zijn we ons ten volle bewust en het motiveert ons tot een zorgvuldige en behoedzame aanpak. Wat en hoe we gaan beleggen, dat nemen we uitgebreid met u door. We hebben een heldere visie en een consequente aanpak. Daarbij zijn we zo voorspelbaar mogelijk en volledig transparant – u kunt op elk gewenst moment uw portefeuilles bekijken. Bovendien hebben we alle tijd voor u. Wanneer u maar wilt. Onze meerwaarde zit ook in de persoonlijke dienstverlening en de oprechte interesse.
Wij zijn een dynamisch bedrijf met een open cultuur.

Wij bekijken de markt en luisteren naar de wensen van onze cliënten. Wij zien kansen waar anderen ze niet zien. Wij nemen beheerste risico’s om van die kansen te profiteren. Wilt u meer weten over onze onderneming en waar wij ons mee bezig houden kijk dan ook op wilgenhaege.nl. 


Dat is waar we ons al meer dan 25 jaar in onderscheiden. En op dat punt is er nog niets veranderd. U bent van harte welkom!

Betrokken bij onze toekomst

Wij investeren in schone energieopslag, in producttechnologie zonder uitstoot van broeikasgassen en in een nieuwe generatie van treinen, trams en metro’s die nog maar een fractie van de energie gebruiken van wat we heden ten dage al ‘zuinig’ zouden noemen. Wij vinden het belangrijk dat onze lucht ‘schoon’ is en dat het ‘water’, waar ook ter wereld- zuiver is. Dat is in het belang van ons allemaal en in het belang van onze kinderen en kleinkinderen. Toekijken zit niet in onze aard. Wij werken daar actief aan mee. Onze innovatie ingenieurs ontwikkelen systemen en producten die bijdragen aan de leefbaarheid van onze planeet en dat geeft ons een goed gevoel. 

Wij zijn een investeringsmaatschappij en een beleggingsonderneming. 

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een open cultuur. Wij bekijken de markt en luisteren naar de wensen van onze cliënten. Wij zien kansen waar anderen ze niet zien. Wij nemen beheerste risico’s om van die kansen te profiteren.

Heeft u een vraag?