autocallable beleggingsproduct - Wilgenhaege

De toegevoegde waarde van een autocallable beleggingsproduct

Heeft u een vraag?
Neem contact op

De toegevoegde waarde van een autocallable beleggingsproduct

Afgelopen 20 jaar hebben we veel beleggingsproducten op de markt gebracht waaronder zogenaamde autocallables. Wat is er zo bijzonder aan deze beleggingsproducten en waarom zou je deze willen opnemen in je beleggingsportefeuille? Bekijk daarvoor onze animatievideo*.

Bij autocallable beleggingsproducten zijn alle kenmerken van tevoren bekend en veranderen niet tijdens de looptijd, zoals:

  • de looptijd (vaak maximaal 5 jaar)
  • de onderliggende waarden (vaak 1 of 2 aandelen of een index)
  • een (voorwaardelijke) rente-uitkering
  • een bepaalde vorm van bescherming

Een van de redenen dat veel beleggers deze beleggingsproducten in hun beleggingsportefeuille opnemen, is omdat ze hiermee ook bij zijwaarts bewegende koersen uitzicht hebben op een relatief hoge rente-uitkering en dat in combinatie met een bepaalde vorm van bescherming.

Wenst u meer toelichting over de werking van de beleggingsproducten van Wilgenhaege? Waarom deze beleggingsproducten een relatief hoge rente kunnen uitkeren en hoe de bescherming werkt? Neem gerust contact op met een van onze beleggingsexperts.

*De in deze animatievideo opgenomen informatie dient slechts als voorbeeld van de werking van een gestructureerd beleggingsproduct en is geen advies en is niet toegespitst op uw persoonlijke situatie. De beslissing om een gestructureerde beleggingsproducten te kopen dient uitsluitend te worden genomen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus, het essentiële informatiedocument (Eid)  en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van het betreffende beleggingsproduct. Deze documenten kunt u kosteloos opvragen bij Wilgenhaege Capital Markets B.V. Deze beleggingsproducten worden verkocht zonder advies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf een analyse te maken en eventueel uw eigen adviseur(s) te raadplegen.

E-book: Beleggingsproducten

Als belegger ben je continu op zoek naar de perfecte verhouding tussen rendement en risico. Een hoog rendement kent vaak hogere risico’s en andersom, een lager risico geeft vaker een lager rendement. Beleggingsproducten streven een betere risico-rendement verhouding na.
Om deze unieke beleggingsproducten verder toe te lichten hebben we een e-book geschreven. In dit e-book worden de werking, de kansen, enkele algemene risico’s en enkele algemene aandachtspunten beschreven.

Vraag gratis en vrijblijvend dit e-book aan.