Inschrijving op NN 14,2%* gesloten - Wilgenhaege

Inschrijving op NN 14,2%* gesloten

Heeft u een vraag?
Neem contact op
#image_title

Inschrijving op NN 14,2%* geopend

De inschrijving op het nieuwe beleggingsproduct NN 14,2%*, met als onderliggende waarde het aandeel NN Group (hierna NN), is geopend. Schrijf in voor 3 november 2023 15.00 uur. Er geldt een minimale inleg van 10.000 euro.

Hoe werkt NN 14,2%?

U bent op zoek naar een hoog rendement maar u wilt niet te veel risico lopen. NN 14,2% heeft als doel een hoge rente uit te keren op één van de vijf, jaarlijkse peildata. NN 14,2% keert deze rente uit en wordt vervroegd afgelost op het moment dat op één van de vijf, jaarlijkse peildata het aandeel NN op of boven de Startwaarde staat. U krijgt dan 100% van uw nominale inleg terug én een rente-uitkering. Die kan 14,2%, 28,4%, 42,6%, 56,8% of 71% zijn. Indien het aandeel NN op de einddatum onder de Startwaarde noteert zijn er verschillende scenario’s. De scenario’s met concrete voorbeelden staan beschreven in de brochure. NN 14,2% wordt uitgegeven door Société Générale S.A. en heeft een looptijd van maximaal vijf jaar.

NN 14,2%* is een autocallable beleggingsproduct.
Wilt u meer weten over de werking van dit type beleggingsproduct?

Wat maakt NN 14,2%* interessant voor u?

Wat is het risico van NN 14,2%?

* NN 14,2%  is een beleggingsproduct. Dit beleggingsproduct wordt aangeboden zonder advies. Wilgenhaege verleent daarom geen beleggingsadvies. Alle kenmerken en eventuele risico’s staan beschreven in de brochure en het prospectus, hieronder te downloaden.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. 

Bekijk hier de brochure

Wilt u de brochure liever per e-mail of per post ontvangen?

Inschrijven?

U kunt inschrijven tot uiterlijk vrijdag 3 november 2023 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. U kunt hiervoor op “Inschrijven” klikken; u vult uw gegevens in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen. Voor het aankopen van de beleggingsproducten via Wilgenhaege dient er op uw naam of op naam van uw onderneming een beleggingsrekening geopend te worden bij Saxo Bank of AFS. De aanvraag van deze rekening loopt via Wilgenhaege. Neem daarvoor tijdig contact op met een van onze beleggingsspecialisten.

Heeft u nog geen beleggingsrekening bij Wilgenhaege?

Dit beleggingsproduct wordt aangeboden zonder advies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kernmerken van het product of eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Veelgestelde vragen?

Een gestructureerd product is samengesteld uit verschillende beleggingsinstrumenten. Vaak is het een combinatie van obligaties en opties. Met de optie wordt de kans op een resultaat nagestreefd. Dit resultaat is vaak voorwaardelijk. Een voorwaarde kan bijvoorbeeld zijn dat de koers van een bepaald aandeel of de stand van een bepaalde index op of boven een bepaald niveau staat. Doordat het resultaat voorwaardelijk is kan er een relatief hoge beloning tegenover staan.

De gestructureerde producten zijn dagelijks op continue basis verhandelbaar, maar lenen zich minder voor actieve handel. U kunt, onder normale beursomstandigheden, desgewenst verkopen gedurende de looptijd. U verkoopt terug aan de uitgevende bank.

Gestructureerde producten hebben een bepaalde looptijd en specifieke kenmerken die van tevoren bekend zijn en in principe niet veranderen gedurende deze looptijd. U heeft als belegger op basis van deze kenmerken de aankoopbeslissing genomen.

Ontvang €200,- korting op de aankoopkosten

Koopt u NN 14,2%* en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op NN 14,2%*, dan ontvangt u een korting van 200,- euro op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Een nieuwe beleggingsrekening openen bij Wilgenhaege.

Voor het aankopen van de beleggingsproducten via Wilgenhaege dient er op uw naam of op naam van uw onderneming een beleggingsrekening geopend te worden bij Saxo Bank. De aanvraag van deze rekening loopt via Wilgenhaege.

Neem contact op met een van onze beleggingsspecialisten. 

Tjerk_smelt.jpg

Tjerk Smelt

Directeur Relatie Management

levi_pels_rijcken.jpg

Levi Pels Rijcken

Beleggingsadviseur

leo_klein.jpg

Leo Janse

Senior Accountmanager

R.koppelle-Grey

Ronald Koppelle

Senior Accountmanager

albert_klein.jpg

Albert den Haan

Senior Accountmanager

Koen-zwart.jpg

Koen van der Werff

Beleggingsadviseur

Hessel Zwart

Hessel Twelker

Beleggingsadviseur

Roderick-z-w-Team.jpg

Roderick Wijle

Beleggingsadviseur

Inschrijven?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Heeft u nog vragen? Stel hier uw vraag.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u alle informatie per e-mail ontvangen?

Wenst u uitgebreidere informatie over het aandeel NN Group en de visie van Wilgenhaege op dit aandeel neem dan contact op met een van onze beleggingsexperts of stuur en bericht naar info@wilgenhaege.nl .

Belangrijke informatie

* NN 14,2% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in dit beleggingsproduct te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van het aangeboden beleggingsproduct. De waarde van NN 14,2% kan fluctueren. U dient uw beslissing om te beleggen in NN 14,2% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus, het essentiële informatiedocument en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van NN 14,2%. Deze documenten zijn beschikbaar op deze pagina.

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen.

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.