Drie beleggingsproducten succesvol afgerond met hoog netto rendement - Wilgenhaege

Drie beleggingsproducten succesvol afgerond met hoog netto rendement

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Vorige maand zijn er drie gestructureerde beleggingsproducten met een hoge, netto renteopbrengst gestopt. Deze zogenaamde autocallable beleggingsproducten hadden als kenmerk dat deze zouden stoppen wanneer de onderliggende aandelen op een peildatum gelijk of hoger waren ten opzichte van de Startwaarden:

  • ING Click 14% met een netto rendement van 76,45% na 5 jaar
  • Easy Coupon 10,5% met een netto rendement van 21,96% na 2 jaar
  • Easy Coupon 12,8% met een netto rendement van 13,46% na 1 jaar

De toegevoegde waarde van deze gestructureerde beleggingsproducten is hiermee nogmaals aangetoond. Bijvoorbeeld het beleggingsproduct gebaseerd op het aandeel ING, de ING Click 14%,  heeft uiteindelijk een hoog, netto rendement opgeleverd terwijl het aandeel ING ten opzichte van de start in 2018 nauwelijks is gestegen. De twee Easy Coupons hebben ook een sterk rendement opgeleverd in een tijd dat een stijgende beurs geenszins vanzelfsprekend was.

 Op dinsdag 22 augustus start de inschrijving op een nieuw beleggingsproduct. Houd uw mailbox en onze website in de gaten. Wilt u meer informatie over de werking en de toegevoegde waarde van deze beleggingsproducten, neem dan contact op met een van onze beleggingsspecialisten.

Afgelopen 20 jaar hebben we veel beleggingsproducten op de markt gebracht waaronder zogenaamde autocallables. Wat is er zo bijzonder aan deze beleggingsproducten? Bekijk daarvoor onze animatievideo.