Inschrijving op Besi 19%* geopend - Wilgenhaege

Inschrijving op Besi 19%* geopend

Heeft u een vraag?
Neem contact op
#image_title

Inschrijving op Besi 19%* geopend

De inschrijving op het nieuwe beleggingsproduct Besi 19%*, met als onderliggende waarde het aandeel BE Semiconductor Industries N.V. (hierna Besi) is geopend. Schrijf in voor 28 juni 2024 15.00 uur. Er geldt een minimale inleg van 10.000 euro.

Hoe werkt Besi 19%?

U bent op zoek naar een hoog rendement maar u wilt niet te veel risico lopen. Besi 19% heeft als doel een hoge rente uit te keren op één van de vijf, jaarlijkse peildata. Besi 19% keert deze rente uit en wordt vervroegd afgelost op het moment dat op één van de vijf, jaarlijkse peildata het aandeel Besi op of boven de Startwaarde staat. U krijgt dan 100% van uw nominale inleg terug én een rente-uitkering. Die kan 19%, 38%, 57%, 76% of 95% zijn. Indien het aandeel Besi op de einddatum onder de Startwaarde noteert zijn er verschillende scenario’s. De scenario’s met concrete voorbeelden staan beschreven in de brochure. Besi 19% wordt uitgegeven door Morgan Stanley B.V. (onderdeel van Morgan Stanley & Co) en heeft een looptijd van maximaal vijf jaar.

Besi 19%* is een autocallable beleggingsproduct.
Wilt u meer weten over de werking van dit type beleggingsproduct?

Wat maakt Besi 19%* interessant voor u?

Wat is het risico van Besi 19%?

* Besi 19% is een beleggingsproduct. Dit beleggingsproduct wordt aangeboden zonder advies. Wilgenhaege verleent daarom geen beleggingsadvies. Alle kenmerken en eventuele risico’s staan beschreven in de brochure en het prospectus, hieronder te downloaden.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Bekijk hier de brochure

U kunt de brochure en/of aanvullende documenten hier downloaden.

Inschrijven?

U kunt inschrijven tot uiterlijk vrijdag 28 juni 2024 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. U kunt hiervoor op “Inschrijven” klikken; u vult uw gegevens in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen. Voor het aankopen van de beleggingsproducten via Wilgenhaege dient er op uw naam of op naam van uw onderneming een beleggingsrekening geopend te worden bij Saxo Bank of AFS. De aanvraag van deze rekening loopt via Wilgenhaege. Neem daarvoor tijdig contact op met een van onze beleggingsspecialisten.

Dit beleggingsproduct wordt aangeboden zonder advies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kenmerken van het product of eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Veelgestelde vragen?

Een gestructureerd product is samengesteld uit verschillende beleggingsinstrumenten. Vaak is het een combinatie van obligaties en opties. Met de optie wordt de kans op een resultaat nagestreefd. Dit resultaat is vaak voorwaardelijk. Een voorwaarde kan bijvoorbeeld zijn dat de koers van een bepaald aandeel of de stand van een bepaalde index op of boven een bepaald niveau staat. Doordat het resultaat voorwaardelijk is kan er een relatief hoge beloning tegenover staan.

De gestructureerde producten zijn dagelijks op continue basis verhandelbaar, maar lenen zich minder voor actieve handel. U kunt, onder normale beursomstandigheden, desgewenst verkopen gedurende de looptijd. U verkoopt terug aan de uitgevende bank.

 

Gestructureerde producten hebben een bepaalde looptijd en specifieke kenmerken die van tevoren bekend zijn en in principe niet veranderen gedurende deze looptijd. U heeft als belegger op basis van deze kenmerken de aankoopbeslissing genomen.

Ontvang € 200,- korting op de aankoopkosten

Koopt u Besi 19% en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op Besi 19%, dan ontvangt u een korting van € 200,- op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Een nieuwe beleggingsrekening openen bij Wilgenhaege.

Voor het aankopen van de beleggingsproducten via Wilgenhaege dient er op uw naam of op naam van uw onderneming een beleggingsrekening geopend te worden bij Saxo Bank of AFS. De aanvraag van deze rekening loopt via Wilgenhaege.

Neem contact op met een van onze beleggingsspecialisten. 

#image_title

Tjerk Smelt

Directeur Investor Relations

#image_title

Levi Pels Rijcken

Adviseur Investor Relations

#image_title

Leo Janse

Senior Accountmanager

#image_title

Ronald Koppelle

Senior Accountmanager

#image_title

Albert den Haan

Senior Accountmanager

#image_title

Koen van der Werff

Beleggingsadviseur

#image_title

Joey Dik

Adviseur Investor Relations

#image_title

Roderick Wijle

Adviseur Investor Relations

Inschrijven?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

afm2_vrijstelling_prospectus-1768x122-1.jpg

Heeft u nog vragen? Stel hier uw vraag.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u alle informatie per e-mail ontvangen?

Wenst u uitgebreidere informatie over het aandeel Besi en de visie van Wilgenhaege op deze aandelen neem dan contact op met een van onze beleggingsspecialisten of stuur en bericht naar info@wilgenhaege.nl .

Belangrijke informatie

* Besi 19% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in dit beleggingsproduct te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van het aangeboden beleggingsproduct. De waarde van Besi 19% kan fluctueren. U dient uw beslissing om te beleggen in Besi 19% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus, het essentiële informatiedocument en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van Besi 19%. Deze documenten zijn beschikbaar op deze pagina.

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen.

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.