Nieuwe website Wilgenhaege - Wilgenhaege

Nieuwe website Wilgenhaege

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe website voor Wilgenhaege. Naast de nieuwe huisstijl is de structuur aangepast zodat de breedte van onze dienstverlening goed op de kaart wordt gezet.

De informatie over onze beleggingsdienstverleningen, Wilgenhaege Vermogensbeheer en Wilgenhaege beleggingsproducten, vindt u nu via de website www.wilgenhaegecapitalmarkets.nl . Via deze link komt u ook bij ‘Inloggen’ om online de vorderingen van uw vermogensbeheerportefeuille of beleggingsproducten te volgen.

De website www.wilgenhaege.nl is nu de entree naar alle dienstverleningen van Wilgenhaege geworden; naast de beleggingsdienstverlening biedt Wilgenhaege investeringsmogelijkheden in renteproducten en participaties in kansrijke duurzame ondernemingen.

Verhuizing

De groei van Wilgenhaege en haar dienstverlening betekent ook de vraag naar meer en modernere kantoorruimte. Vanaf oktober zullen alle medewerkers van Wilgenhaege weer op één locatie werken; ons nieuwe kantoor in Schiphol Rijk. U bent daar van harte welkom.