Indexversneller 142% - Wilgenhaege

Inschrijving op Indexversneller 142%* geopend

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Inschrijving op Indexversneller 142%* geopend

De inschrijving op het nieuwe beleggingsproduct Indexversneller 142%*, met als onderliggende waarde de EuroStoxx50-index, is geopend. Schrijf in voor vrijdag 25 november 2022 15.00 uur. Er geldt een minimale inleg van 10.000 euro.

Hoe werkt Indexversneller 142%?

U bent op zoek naar een hoog rendement maar u wilt niet te veel risico lopen. De Indexversneller 142% heeft als doel om extra te profiteren van de mogelijke koerswinst van de EuroStoxx50-index in de komende drieënhalf jaar. Indexversneller 142% keert een extra rendement uit over het positieve koersresultaat van de EuroStoxx50-index op de einddatum. Wanneer de EuroStoxx50-index op de einddatum onder de Startwaarde noteert zijn er verschillende scenario’s. De scenario’s met concrete voorbeelden staan beschreven in de brochure. Indexversneller 142% wordt uitgegeven door SG Issuer (Société Générale S.A.) en heeft een looptijd van drieënhalf jaar.

Wilt u de informatie liever per e-mail toegestuurd krijgen?

Wat maakt Indexversneller 142%* interessant voor u?

  • Keert 142% van de stijging van de index uit op einddatum
  • Geeft bescherming tot 20% koersdaling van de index
  • Heeft een looptijd van drieënhalf jaar
  • Is tussentijds verhandelbaar

Wat is het risico van de Indexversneller 142%?

  • Uw visie komt niet uit en de onderliggende waarde stijgt niet
  • Koersrisico op uw gehele inleg
  • Kredietrisico op Société Générale S.A. gedurende de looptijd

 

*Indexversneller 142% is een beleggingsproduct. Dit beleggingsproduct wordt aangeboden zonder advies. Wilgenhaege verleent daarom geen beleggingsadvies. Alle kenmerken en eventuele risico’s staan beschreven in de brochure en het prospectus, hieronder te downloaden.


De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Indien u belegt in een beleggingsproduct, kunt u uw volledige inleg verliezen.

Presentatie ‘De toegevoegde waarde van gestructureerde beleggingsproducten’

Bekijk hier de brochure

Wilt u de brochure liever per e-mail of per post ontvangen?

Inschrijven?

U kunt inschrijven tot uiterlijk vrijdag 25 november 2022 15.00 uur. Inschrijven kan uitsluitend via Wilgenhaege Capital Markets B.V. U kunt hiervoor op de button “INSCHRIJVEN” klikken; u vult uw gegevens in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Heeft u nog geen beleggingsrekening bij Wilgenhaege?

Dit beleggingsproduct wordt aangeboden zonder advies. Voordat u tot een belegging overgaat, dient u zelf na te gaan of uw beleggingsprofiel aansluit bij de kernmerken van het product of eventueel uw eigen adviseur te raadplegen.

Veelgestelde vragen?

Een gestructureerd product is samengesteld uit verschillende beleggingsinstrumenten. Vaak is het een combinatie van obligaties en opties. Met de optie wordt de kans op een (hoger) resultaat nagestreefd. Dit resultaat is vaak voorwaardelijk. Een voorwaarde kan bijvoorbeeld zijn dat de koers van een bepaalde index op of boven een bepaald niveau staat. Doordat het resultaat voorwaardelijk is kan er een relatief hoge beloning tegenover staan.

De gestructureerde producten zijn dagelijks op continue basis verhandelbaar, maar lenen zich minder voor actieve handel. U kunt, onder normale beursomstandigheden, desgewenst verkopen gedurende de looptijd. U verkoopt terug aan de uitgevende bank.

Gestructureerde producten hebben een bepaalde looptijd en specifieke kenmerken die van tevoren bekend zijn en in principe niet veranderen gedurende deze looptijd. U heeft als belegger op basis van deze kenmerken de aankoopbeslissing genomen.

Ontvang €200,- korting op de aankoopkosten

Koopt u de Indexversneller 142% en brengt u ons in contact met een kennis of zakenrelatie die ook inschrijft op de Indexversneller 142%, dan ontvangt u een korting van 200 euro op de aankoopkosten voor elke kennis of zakenrelatie die u heeft aangebracht.

Een nieuwe beleggingsrekening openen bij Wilgenhaege.

Voor het aankopen van de beleggingsproducten via Wilgenhaege dient er op uw naam of op naam van uw onderneming een beleggingsrekening geopend te worden bij Saxo Bank (Binck Bank). De aanvraag van deze rekening loopt via Wilgenhaege.

Neem contact op met een van onze beleggingsspecialisten. 

Inschrijven?

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de benodigde documenten met u in te vullen.

Heeft u nog vragen? Stel hier uw vraag.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u alle informatie per e-mail ontvangen?

De EuroStoxx 50 Index is de belangrijkste graadmeter voor aandelen uit de Eurozone en wordt daarom veel gebruikt in gestructureerde beleggingsproducten. De index bestaat uit de aandelen van 50 grote Europese bedrijven. De EuroStoxx 50 Index is een zogenaamde prijsreturn index. Dit betekent dat eventuele dividenden (2021: circa 3,5%, bron Bloomberg) voortkomend uit de onderliggende aandelen niet worden uitgekeerd of worden herbelegd in deze index. De index volgt alleen de koersen van de onderliggende aandelen.

* De EuroStoxx50-index (SX5E) is een index van beursgenoteerde aandelen. Die aandelen zijn beleggingsproducten.
Prognoses bieden geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. De samenstelling van de EuroStoxx50-index kan gedurende de looptijd van de Indexversneller 142% veranderen.

De waarde van beleggingsproducten kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Bron: Stoxx, november 2022

Belangrijke informatie

*Indexversneller 142% is een beleggingsproduct met een hoog risico. U dient het prospectus goed te lezen om de potentiële risico’s en voordelen in verband met de beslissing om in dit beleggingsproduct te beleggen volledig te begrijpen. De goedkeuring van het prospectus door de bevoegde autoriteit is geen aanprijzing van het aangeboden beleggingsproduct. De waarde van Indexversneller 142% kan fluctueren. U dient uw beslissing om te beleggen in Indexversneller 142% uitsluitend te nemen op basis van het prospectus, de supplementen bij het prospectus en de definitieve voorwaarden (Final Terms) van Indexversneller 142%.
Deze documenten zijn beschikbaar op deze pagina.

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. U kunt uw volledige inleg verliezen.

Wilgenhaege Capital Markets B.V. staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) te Amsterdam en beschikt over een vergunning op grond van artikel 2:96 Wet op het financieel toezicht.