Accountmanager Binnendienst Vermogensbeheer - Wilgenhaege

Vacature

Heeft u een vraag?
Neem contact op

Accountmanager Binnendienst Vermogensbeheer

Een unieke kans voor jou!

Wilgenhaege kenmerkt zich als een dynamisch bedrijf met een open cultuur, geen politieke agenda’s en een prettige informele sfeer. De organisatie is uniek en is onder andere gericht op vermogensbeheer en beleggingsproducten. Wilgenhaege bestaat uit een groep van bedrijven waarvan de beleggingsonderneming Wilgenhaege Capital Markets de bekendste is. De beleggingsonderneming beheert vermogens van vermogende particulieren en brengt beleggingsproducten op de markt. De focus van deze diensten ligt op professionaliteit, dienstverlening en diepgaande kennis van de financiële markten.

Voor Wilgenhaege Capital Markets zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager Binnendienst

Wat ga je doen:

Wij zoeken iemand die naast relevante commerciële- en administratieve ervaring in het bezit is van een ambitieuze drive en zich kenmerkt als een serieuze gesprekspartner voor onze klanten.

De rol van Accountmanager Binnendienst is bij ons een brede rol. De nadruk ligt met name op het relatiebeheer met onze klanten, het ondersteunen van de Vermogensbeheerders en het Salesteam, de afhandeling van de aftersales en service. Dit alles met als doel om de klantrelaties verder uit te bouwen en daarmee bij te dragen aan het verder verhogen van de klanttevredenheid en het succes van Wilgenhaege.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Onderhouden en versterken van de relaties met onze huidige klanten
 • Beantwoorden van klantvragen
 • Het opvragen van de juiste documentatie en deze borgen in ons CRM-systeem
 • Opstellen en opvolgen van (beleggings)orders en contracten
 • Uitvoeren van compliance checks en het up-to-date houden van ons CRM-systeem
 • Bewaken van uitstaande verzoeken van en naar depotbanken
 • Mailings verzorgen

Persoonskenmerken

Vanzelfsprekend heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en weet je op een prettige en duidelijke wijze informatie te vergaren bij de klant. Je bent klantvriendelijk en jouw benadering is persoonlijk en vertrouwenwekkend. In jouw werk ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail. Zowel in het contact met klanten als met collega’s stel je je proactief op. Je hebt een commerciële drive en ziet kansen die je weet te vertalen naar mogelijkheden voor Wilgenhaege. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en contactpersonen. Door jouw enthousiasme en dienstverlenende basishouding ben je een fijne collega voor het team.

 

We houden van denken én we houden van doen. We denken graag ‘out of the box’. Soms is er zelfs geen ‘box’. Hoe we tot oplossingen komen, doet er niet zoveel toe, áls we er maar komen. In de meeste gevallen ontstaat dit doordat we elkaar helpen, plezier te hebben in wat we doen en elkaar te stimuleren. We zijn revolutionair en realistisch. Denk je dat je bij ons past?

Wij zijn op zoek naar een energieke en gepassioneerde Accountmanager Binnendienst die enkele jaren relevante werkervaring heeft opgebouwd en toe is aan deze geweldige uitdaging.  

Je profiel

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, door opleiding of eerdere werkervaring
 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een commerciële binnendienstrol
 • Je hebt affiniteit met financiële dienstverlening
 • Je werkt integer, handelt naar wet- en regelgeving en gaat zorgvuldig om met vertrouwelijke/gevoelige informatie en persoonsgegevens
 • Je bent communicatief zeer vaardig
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Je werkt resultaatgericht, gestructureerd en kunt goed plannen
 • Je hebt ideeën en neemt initiatief
 • Je bent tevreden op de plek waar je nu zit, maar je zou het liefst werken in een omgeving waarin je nóg meer uit jezelf kunt halen

Ons aanbod

Bij ons kun je jezelf zijn. En: jezelf verder ontwikkelen! Wij zien graag dat je het naar je zin hebt en daar helpen we je mee. Onze organisatie is plat en onze cultuur is open en vriendelijk. Voor de juiste man of vrouw bieden wij passende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, die zijn afgestemd op kennis en ervaring. Wij bieden je een veelzijdige en uitdagende functie met groeimogelijkheden in een unieke werkomgeving waar je je altijd thuis zult voelen.

Deze functie geeft je de kans impact te maken in een innovatieve en groeiende onderneming en biedt een ideale volgende stap voor een Accountmanager Binnendienst die mee wil groeien met het succes van Wilgenhaege.

Je sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in deze unieke mogelijkheid en herken jij jezelf goed in bovenstaand profiel, reageer dan met je meest recente CV die je per post of e-mail kunt sturen naar:

Wilgenhaege Innovations B.V.
t.a.v. Wendy van der Bent | human.resources@wilgenhaegecapitalmarkets.nl
Marktplein 47
2132 DA Hoofddorp 

Telefoonnummer: 023 567 99 00 

Voor meer informatie of vragen, neem dan contact op met Migchel Dirksen via +31 6 512 414 62 of via mail op m.dirksen@wilgenhaegecapitalmarkets.nl.

Over Wilgenhaege

Wilgenhaege heeft deelnemingen in meerdere bedrijven die actief zijn in verschillende sectoren. De bedrijven in de energiesector houden zich bezig met het opwekken van energie, het opslaan van energie, het verhandelen van energie en het duurzaam gebruik van energie in productiesystemen.

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld